grand-captan

Grand Kaptan in Alanya biedt u de perfecte combinatie voor een zon, zee en strand vakantie samen met een fantastische geschiedenis van de stad. Omringd door geluiden van de golven die tegen de kust slaan, zult u zich echt op vakantie voelen bij Grand Kaptan!

De hotelkamers van Grand Kaptan in Alanya zijn uiterst comfortabel ingericht om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit hotel beschikt over meer dan 250 kamers. Alle kamers zijn voorzien van ruime, comfortable bedden, een tv met satelliet en radio kanalen, internet, airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten (incl. een waterkoker), föhn en een kluis.

Grand Kaptan maakt gebruik van een Ultra All Inclusive service voor een ultra leuke vakantie! Er is daarnaast ook de keuze voor half pension. De gasten zullen worden onderscheiden door middel van een armbandje. U kunt onder andere gebruik maken van uitgebreide en diverse Turkse gerechten, maar ook van wereldgerechten en het Italiaanse à la carte restaurant.

Naast het geweldige zwembad dat het hotel te bieden heeft, zijn er voor de actievelingen vele activiteiten, watersporten en diverse spellen en wedstrijden om aan deel te nemen. Variërend van volleybal tot aquagym, blijft u de hele dag lekker fit!

Strandliefhebbers zullen blij zijn, want Grand Kaptan beschikt over zijn eigen privéstrand! Maar een paar meter van het hotel vandaan en gemakkelijk te bereiken via een voetgangerstunnel. Lekker relaxen en zonnen kan hier perfect, dankzij de ligbedden, matrassen, parasols en handdoeken die u gratis door hotel Grand Kaptan in Alanya worden aangeboden. Haal het meeste uit uw dag en geniet van een lichte snack en een aantal koude dranken, en verwen uzelf met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee vanuit de beachbar.

Zodra de zon ondergaat komt het professionele animatieteam van Grand Kaptan tot leven om entertainment te bieden voor iedereen! Van een mini disco voor de kinderen tot diverse avond shows voor volwassenen, er is voor alle gasten iets om van te genieten.

Naast dit allemaal, biedt het hotel ook een gratis bus van het hotel naar het centrum van Alanya zodat u kunt ontdekken wat deze prachtige plek te bieden heeft!