long-beach-resort-0

Het Luxe 5-sterren Hotel Long Beach ligt aan de Turkse Rivièra heeft een geweldig waterpark. Het mooie Long Beach Resort & Spa is gelegen in Alanya. Dit gezinshotel is ideaal voor een leuke vakantie met de kinderen. Er zijn veel activiteiten voor kinderen en er zijn ruime familiekamers. 

Het Long Beach Resort & Spa valt op door de lange pier die aan het hotel is gelegen. Op deze pier kunt u van de zon en de zee genieten op de ligbedden van het hotel. In het Long Beach Resort & Spa kunt u van een ultra all inclusive formule. Er is zijn buffetten voor elk moment van de dag. Het Ultra all inclusive maaltijden in het hoofdrestaurant zijn steeds gevarieerd. 

Ook voor volwassenen zijn er veel activiteiten in het Long Beach Resort & Spa. In de spa zijn er een Turks bad, haman, sauna en u kunt tegen betaling gebruik maken van een massage behandeling. In het Long Beach Resort & Spa met een geweldig waterpark, ruime familiekamers, gastvrije service en heerlijk eten heeft u zeker een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.